van: Tot: Check beschikbaarheid
top of page

Zakelijk

myhotel-kamers-social-media-5.jpg

MyZakelijk

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar zakelijke overnachtingen? Dan bent u bij MyHotel Steenwijk aan het juiste adres. Functioneel gelegen aan de A32 op een 3 provinciën punt bent u zo op elke plek in het noorden van Nederland. Overijssel, Drenthe en Friesland zijn allen direct bereikbaar. 

Slapen doet u in alle comfort in hoogwaardige bedden. Ook kunnen wij u voorzien in een early check in, wake-up call, ontbijt en/of lunchpakket om de dag goed te beginnen. 

Thuiswerken in een hotel?

Voor uw zakelijke gasten bieden wij kamers met alle gemakken aan. Ruime werkplek, snelle Wifi verbinding, koffie en thee voorzieningen. Op zoek naar werkruimte voor de dag? Daarvoor kunnen we de kamer volledig uitrusten met alle kantoor attributen die hiervoor handig zijn. 

Services

  • Wilt u uw overnachting of verblijf op factuur ontvangen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. 

  • Al uw wensen zijn bespreekbaar. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op:

Email:        info@myhotelsteenwijk.nl

Telefoon:    0521 740 001

Vergaderen?

Wij hebben verschillende mogelijkheden tot vergaderen. 

Ben u op zoek naar een ruimte voor vergaderingen, teambuilding, training of welk doeleind dan ook dan hebben wij hiervoor ruimte tot 20 man in een praktische ruimte naar uw wens in te delen. Ook voor meerdere dagen verdeeld in de dagdelen middag en avond bieden wij deze mogelijkheid aan.

 

Intiemer vergaderen tot aan 12 personen? Hiervoor hebben we een aparte ruimte volledig voor u en uw gezelschap. De ruimte is voorzien van een functioneel scherm met audio en video aansluiting vanaf uw laptop, eigen koffie thee en water buffet, handfruit en snacks gedurende de dag en eigen toiletvoorziening. 

 

Voor meer informatie leg uw vragen en wensen voor op:

Email:    info@myhotelsteenwijk.nl

Telefoon:    0521 740 001

bottom of page