van: Tot: Check beschikbaarheid
top of page

Over ons

myhotel-social-media-8.jpg

Groothartig, meedenkend en gastvrij… Dit zijn slechts een aantal kernwoorden waar MyHotel Steenwijk voor staat! Met een achtergrond in de horeca, weten wij als geen ander hoe wij jouw verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Als hotel staan wij dus niet enkel voor het ontvangen van onze gasten, maar voornamelijk voor de totale belevenis, aangepast aan jouw wensen. MyHotel Steenwijk ontvangt je graag met open armen!

Bij MyHotel Steenwijk passen wij ons aan jouw wensen aan. Verblijf je voor zakelijke doeleinden in ons hotel? Dan zorgen wij voor een gepaste, vlotte service en dat je helemaal tot rust kunt komen, zodra je ons hotel binnenstapt. Ben je gezellig een weekendje weg met jouw familie? Ook dan denken we graag met je mee. Wij zijn hier in de buurt opgegroeid en weten je dus precies te vertellen wat je gezien en gedaan moet hebben in Steenwijk en omstreken! Door onze locatie in het midden van Noord-Nederland is alles eenvoudig bereikbaar. Zo kun je voor een dagje de Hunebedden in Havelte gaan bewonderen en de volgende dag op de fiets stappen in Giethoorn na een ontspannen nacht in ons hotel.  

Over een ontspannen nacht gesproken… Onze ruime hotelkamers zijn volledig gerenoveerd. We hebben gestreefd naar een hoge kwaliteit wat zich heeft geuit in een modern en fris uiterlijk van ons hotel en misschien wel het allerbelangrijkste… Héle goede bedden! Bovendien zijn alle kamers verschillend. In de ene kamer kun je na een lange dag helemaal tot rust komen in de loungehoek en in de andere kamer geniet je ’s ochtends van een kopje koffie op het balkon met een rustgevend uitzicht! 

Robert Jan van Setten & Bart Smit 

bottom of page